VACATURE PRODUCTIE MANAGER MET ERVARING

We zijn op zoek naar een medior of senior productiemanager (vanaf 20 uur) welke ons bedrijf kan ondersteunen in het produceren en pre-produceren van middelgrote evenementen tot festivalhostings en clubavonden.

OVER ONS
Merktuig Werktuig is het kloppende hart van concepten en festivals zoals Disco Snolly, ilovesilentdisco, Stadsstrand Beachy en Desperados Road Show. Daarnaast werken we dagelijks met toffe partners zoals Paaspop, Rewind en Agents After All. Onze missie is het ontwikkelen en uitvoeren van belevingsconcepten waar de bezoeker of gast helemaal in op kan gaan.

De komende tijd gaan we een aantal geweldige uitdagingen tegemoet, zoals het verzorgen van gigantische silent disco’s op festivalcampings tot openlucht filmavonden, of clubedities van onze welbekende concepten tot een heerlijke Winterbelevenis. Om dit van voor tot achter in goede banen te leiden en de verantwoordelijkheid te nemen over de uitvoering van de productie zoeken wij een ervaren productiemanager.

OVER JOU
Jij bent iemand met regeldrang. Met checklistwijsheid en een haviksoog. Jij bent altijd iedereen een stap voor en zegt regelmatig “Zie je nou wel.” Je staat met beide benen op de grond en bij voorkeur in schoenen met stalen neus. Je hebt aantoonbare ervaring met de uitvoerende kant van het organiseren van evenementen en bent helemaal klaar om samen met onze projectmanager aan je zij het festivallandschap te gaan bestieren.

Je bent hoofdverantwoordelijk voor de voorbereiding, opbouw en afbouw van diversen producties;

Het overzien en beheren van vergunningsaanvragen en daarbij behorende pre-productie zoals techniekuitvragen, tekeningen en budgetten;

Het overzien en beheren van productieplanningen;

Je hebt zin om vette dingen te bouwen;

Je hebt HBO werk- en denkniveau;

Je neemt verantwoordelijkheid;

Je bent een teamplayer en flexibel.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Een werkplek met veel verantwoordelijkheid bij een jong en dynamisch marketing- en evenementenbureau voor 20 tot 40 uur in de week;
Een marktconform salaris;
Bij een full-time dienstverband ontvang je 25 vakantiedagen;
Toegang tot de leukste festivals!

Zie jij dit wel zitten? Mail dirk@merktuigwerktuig.nl en maak ons nieuwsgierig met jouw motivatiebrief en C.V.